Emident

O NAS

Za vas smo ustvarili EMIDENT dentalni center. Tako smo zadovoljili vašim potrebam po kompleksnem in kakovostnem zdravljenju po dostopni ceni. Skrbeti za vaš nasmeh je užitek, privilegij in odgovornost. In prav zato se vam zahvaljujemo za zaupanje.

Po zaključeni strokovni oskrbi je naše pomembno poslanstvo, da vas naučimo odgovornosti za svoje zdrave zobe.

Z navodili za učinkovito ustno higieno, individualnimi nasveti in rednimi obiski pri nas postanete del naše ekipe. Tako vsi skupaj sodelujemo v eni smeri – da bi vaš lep in zdrav nasmeh ohranili vse življenje.

V EMIDENT dentalnem centru vam zagotavljamo dentalno zdravljenje z visokimi evropskimi standardi, s katerimi vam lahko garantiramo kakovostne zobozdravstvene storitve na najvišji ravni.

V želji, da bi strankam ponudili le najboljše, se nenehno izobražujemo in strokovno izpopolnjujemo. Naši zaposleni se redno dodatno usposabljajo doma in v tujini ter tako krepijo svoje kompetence, da so naše storitve lahko vselej v koraku s časom. Hiter napredek znanosti na področju dentalne medicine od nas zahteva neprestano spremljanje novosti in sodobnih trendov pri zdravljenju zob, ki jih s svojo strokovno presojo prenašamo v prakso.

Pri nas dobite profesionalen nasvet in pomoč na vseh področjih dentalne medicine. Naša misija je, da zagotovimo visokokvalitetno kompleksno oskrbo za stranke našega dentalnega centra.

Pri vašem prvem obisku naredimo podroben pregled, s katerim ugotovimo, kakšno je stanje vaših zob in dlesni, nato za vas izdelamo individualen načrt zdravljenja in pri posvetovanju našega tima zdravnikov bomo določili pravilen način zdravljenja, ki ustreza trenutnem stanju vaše ustne votline. Individualen načrt in ponudba vam dasta možnost, da lahko načrtujete zdravljenje tudi s finančnega vidika.

Emident

NAŠE PREDNOSTI

100%

Profesionalni odnos

100%

Prijetno vzdušje

100%

Brez bolečine

100%

Brez čakalne vrste

100%

Za vso družino

100%

Priročna lokacija

Emident

HIGIENA IN STERILIZACIJA

Ko gre za kvaliteto sterilizacije v naši ordinaciji ne delamo kompromisov. Naši zaposleni so usposobljeni in skrbno upoštevajo točno določena pravila, ki so zelo pomembna za doseganje brezhibne in zanesljive sterilizacije vseh inštrumentov, ter svojim strankam zagotovimo kakovostno in varno storitev.

Za steriliziranje inštrumentov uporabljamo avtoklav, ki izpolnjuje najvišje evropske standarde. Po razkuževanju in dezinfekciji jih pakiramo posamično v zato določeno embalažo, ki ohrani inštrumente sterilne do uporabe.