Ustvariti zobozdravstveno prakso, ki temelji na dobronamernem odnosu do človeka, z dobrimi nameni in odličnimi rezultati, je vodilna luč mojega življenja. Mislim, da bi morali nenehno strmeti proti popolnim rezultatom in od sebe zahtevati le najboljše.

Kot vodja Dentalnega centra Emident, se zavedam velike odgovornosti, da sem na čelu sodobne zobozdravstvene prakse, ki bi morala biti simbol različnih inovacij, združenih okoli kohezivnega kolektiva – navdihnjenega, samozavestnega in medsebojno povezanega.

Prepričana sem, da je pot do uspeha, nenehno izboljševanje – predvsem v zobozdravstveni medicini, ki se razvija s kozmično hitrostjo.

Zato se nenehno izobražujem in udeležujem različnih tečajev in seminarjev iz različnih področij zobozdravstva.

Z leti smo se soočali s številnimi izzivi, zaradi katerih smo danes to, kar smo – močni in samozavestni.

Profesionalnost in odgovornost, ki jo prevzemam pred pacienti, sta postali del naših vrednot.

Naš cilj je, da pacienti dobijo kvalitetne storitve na enem mestu, kjer se počutijo varni in imajo zaupanje v strokovnost naših zdravnikov, zaposleni pa, da čutijo dentalni center kot svoj drugi dom, v katerem se počutijo, kot del ekipe, ki je pripravljena pomagati, tako pacientu, kot sodelavcu.

Moje dolgotrajno usposabljanje in večje zanimanje za različna področja zobozdravstvene medicine sta me naredila, da sem to, kar sem danes – mlada, uspešna, motivirana in ambiciozna oseba, ki je pripravljena sprejeti vsak izziv. Podpora moje družine me motivira, da se borim in uresničujem svoje sanje.

Zgodba o mojem poslu je zgodba o uresničevanju sanj, ki so postale resničnost zahvaljujoč prepričanju, da si ljudje zaslužijo kakovostno novo in drugačno raven storitev in zdravljenja, ko sedijo na zobozdravniškem stolu.

V Dentalnem centru Emident, naš cilj ni le skrb za bolne zobe, ampak si želimo zagotoviti zdravo ustno votlino in zobovje naših strank s pravočasno diagnozo, profilaktiko in brezhibno ustno higieno.

Vodi me filozofija, da je narava največji umetnik.

Ne moremo narediti ničesar boljšega od tega, kar je ona ustvarila.

Moj cilj je obravnavati ljudi z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji, oboroženimi z najnovejšo tehnologijo, brez kompromisov glede kakovosti materialov.

Sem srečna oseba, ker sem, kot še zelo mlada, spoznala, kakšen je moj življenjski poziv, kje sem se videla v naslednjih letih in sem naredila vse, da uresničim svojo vizijo.

Želim si še naprej živeti v sožitju s stvarmi, v katere verjamem, in se na izzive življenja odzivati z odgovornostjo, predanostjo in srcem, tako kot vedno.

Zadovoljni nasmehi mojih pacientov so zame in za moje delo, največja nagrada.

Emilija Naseva, dr. dent. med.

VSE STORITVE